Referenser och Omdömen

Här har vi samlat lite inlägg som våra kunder gjort genom åren på olika sidor, samt några av dom mail som skickats till oss efter kalaset.

Hej Starstudios!

Tusen tack för jätteroligt kalas för våran dotter Filippa som fyllde 11 år i helgen. Ni har verkligen ett klockrent koncept med låt inspelning och roliga scen kläder. Och vilka bra lokaler!! Proffsigt och prisvärt. Ska verkligen rekommendera er studio till alla vi känner!

Ps. Tyckte väl att jag kände igen studion från ”Kvällen är din” med Martin Stenmark & Linda Bengtzing

Mvh Majlis och Bengt

Superlyckat!

Kan verkligen rekommendera Starstudios till alla som vill ha ett kul kalas. Min 10 åriga dotter och hennes kompisar fick uppleva hur det är att få bli stjärnor för en stund. Mycket bra 2 timmars upplägg med klädombyte (vilken rolig klädgarderob!), låt-inspelning, matpaus och sedan låt inspelning av låt nr 2. Mycket lyckat kalas! Ska boka här igen.

Mvh Marie-Louise

Stor Succé!

Vi var hos Starstudios och tjejerna i "The Girlz" framförde TicToc. Kan bara säga att hela tillställningen var en stor succe. Stort Tack!

Mvh Patrik

Wao!! Vilka bra lokaler ni har.

Nu har vi varit två gånger hos Starstudios med båda våra döttrar Anna och Ellen och jag måste bara tala om har lyckat det varit. Er studio är verkligen paradiset för alla som älskar att sjunga, spexa och klä ut sig. Verkligen superbra!, Vi ses snart igen!!

Mvh Jenny och Mats

Hej!

Tack för kalaset i söndags ! Det var superbra! Låtarna kom idag och det är kanon! Verkligen ett kalas att minnas!

/Maria

Hej Starstudios!

Tack för senast!
Kalaset var jättelyckat! Vi har lyssnat på låtarna hela helgen och det lät superbra! Vi kommer definitivt rekommendera Starstudios för andra som vill ha ett annorlunda och givande barnkalas.

Önskar dig fortsatt trevlig kväll / helg. MVH Nancy

Mycket proffsigt och kul!

Bra upplägg på kalaset. Min dotter och hennes kompisar fick känna sig som riktiga superstars. Två timmar var precis lagom långt.

Mvh Kerstin

Vilket roligt kalas!

Superlyckat kalas! och väldigt bra lokaler. Värsta proffsstudion!

/Bengt

Bästa studion!

Bästa studion i stan!! Har anordnat 3 st kalas med mina barn genom åren med låt- inspelning och Musikvideo i Starstudios. Alltid lika lyckat. Kan verkligen rekommendera denna studio till alla som vill ha ett lyckat kalas. Ett säkert kort!

Mvh Pia

kalas 11-13

“ Kalas med låt-inspelning och musikvideo i Starstudios ”